čtvrtek 25. prosince 2014

Tak abych vám taky popřála krásný Vánoce...

(Nebo možná spíš  to, co z nich zbejvá...)

Vážně, chtěla jsem napsat ještě nějakou vánoční povídku, pokud možno na Štědrej den. Přísahám. Ale jednoduše jsem se k tomu nějak nedostala.


Letošní Vánoce pro mě byly dost hektický. Krásný, ale hektický. Třiadvacátýho jsem s bráchou jela k mamince a jejímu příteli, ještě večer jsem tam pekla cukroví (jen pár druhů, co dělám já a mamka ho neumí, jako ořechový košíčky a skořicový hvězdičky), pak jsme s bráchou koukali na druhýho Kapitána Ameriku (konečně jsem to viděla, juchů!), na psaní zkrátka nebyl čas. Na Štědrej den to bylo ještě složitější. Udělat salát, pomoct s úklidem, řízkama (a obalením kapra, poprvý v životě, ne, že bych ho jedla), zabalit dárky, dodělat ještě nějaký to cukroví (kokosový kuličky, co si vymyslel bratříček, například)... Vlastně jsem měla klidnou asi jen necelou hodinku, kdy jsem se s knížkou naložila do vany. A notebook jsem zapnula až nějakou dobu po večeři a rozdání dárků. A všímat jsem si ho začala až po dočtení Iron Man: Extremis. Toho komiksu jsem se totiž nemohla dočkat. =D

Ehm... Jo. Takže zkrátka, užijte si zbytek svátků, dojezte salát, nacpěte se cukrovím, oberte ze stromku poslední zbytky vánoční kolekce, koukejte na pohádky... A mějte se fajn. Mám vás všechny ráda. =) Já se pokusím dodat aspoň nějakou malou povánoční povídečku. Dokonce už mám i nápad. Takže ode mě dostanete malý dodatečný dárek... =)

P.S. Myslím, že tenhle rok jsem byla extrémně hodná holčička. A taky že moje maminka je cvok, protože jen cvok by mi koupil všech devět knížek ze seznamu těch, z nichž má vybrat jen pár. Sice tam byly i dost levný věci, ale stejně. Když se přičtou knížky od táty, knížky, co jsem si od obou rodičů koupila sama (tzn. v angličtině z Book Depository) a knížky, co jsem si nechala koupit od babičky, prozatímní počet knížek, co jsem dostala (když budu počítat i Garfielda a Iron Man komiks), je čtyřiadvacet. A to vím, že u druhý babičky zítra dostanu minimálně dvě další. Málem mi spadla čelist, když jsem to přepočítala...

4 komentáře:

  1. Potom všetky tie knižky vyfoť, niekto tu je na ne zvedavý. A ešte raz krásne Vianoce. Alebo ten zbytok :)

    OdpovědětVymazat
  2. Panejo, 24 je celkem hodně :) Já jich dostala 6 a i to mi připadá hodně :) Každopádně už jsem se brutálně začetla do jedné z nich - Manželovo tajemství a fakt mě to baví :) Po 14 dnech, kdy jsem nepřečetla skoro nic nejen z nedostatku času, ale i chuti ke čtení té konkrétní recenzní knížky je to jako balzám na duši :)
    Krásné svátky! Těším se na vánoční povídku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě pořad nám můžeš napsat nějaký silvestrovský a hezky relax s knížkou

    OdpovědětVymazat
  4. 24 knih, to jsem snad ještě u nikoho na blogu neviděla, jsi unikát. :-) Tak přeji příjemný zbytek Vánoc a hodně hezkých zážitků při čtení. :-)

    OdpovědětVymazat