úterý 1. dubna 2014

Konec?

Abych se přiznala, už na to nějak nemám nervy. Pryč jsou časy, kdy byl tenhle blog mým životem. Přiznávám, že na to, že už není, má jistej vliv i škola. Prostě mi teď zabírá moře času, moc na to, abych se dokázala soustředit na blogování. Snažím se, ale prostě to nejde. A nakonec mám stejně vždycky jen pocit, že blog mi bere čas, co bych měla věnovat pořádnýmu psaní, ne jen povídkám bez hlubšího smyslu.

Prostě mám už pocit, že mi to tu nic nedává, a nejen to. Že mi to dokonce bere příležitost se zlepšovat. A já mám pocit, že na to už psychicky jednoduše nemám.


Vrtalo mi to hlavou dlouho, ale nakonec jsem došla k docela jasnýmu rozhodnutí, že bude lepší tenhle blog ukončit dřív, než půjde ještě víc do háje, než už teď je. Než se mi to všechno naprosto znechutí. Stáhnout se, psát knížky do šuplíku a snažit se je udat.

Nedávejte si to za vinu, jelikož to vaše vina není. Je to jen a jen mnou. Měla jsem vás, všechny čtenáře, ráda, a vždycky jste mi dávali spoustu síly, abych šla dál. Ale už to asi prostě nestačí...


P.S. No tak, vážně? Vážně jste mi to sežrali? Vážně jste si mysleli, že bych se po všech těch letech jen tak snadno vzdala? Tak se podívejte na datum. Za případné infarkty se nesmírně omlouvám... =D A protože řvát 'APRÍL' není dost cool, musím to říct trochu jinak...

10 komentářů:

  1. Bože, celý den si říkám, že je apríl a nemám se nechat napálit a pak přijde tohle! :D Normálně se mi udělalo fakt špatně. :D Takže moc pěkný apríl a jsem vážně ráda, že to není pravda. :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. A já už se lekla, že ti přeskočilo ;-) Prý neposouvá... :-)
    Koneckonců, z těch tvých minipovídek už by klidně mohla být malá knižní sbírka teplých povídek :-)
    Jinak hodně sil do pokračování :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Arvari, vážně ti gratuluju! Tohle je totiž první Apríl, na který jsem se letos nachytala! Zbaštila jsem ti to i s navijákem. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto byl tedy povedeny april! Nachytaly jsme se obe dve! Uz jsme malem brecely! :-D kazdopadne jsme moc rady, ze to byl pouze aprilovy zertik a my muzeme nadale cist nase oblibene povidky:-)

    P. a K.

    OdpovědětVymazat
  5. Najprv som sa na to pozerala, že čo? Veď si mi nič nepovedala a to by si určite urobila, keď sme sa o tom včera bavili :D Našťastie predtým, než ma chytil infarkt som si uvedomila, že bol prvý apríl :D Ale dosť podarený ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty vole, to je tak, když člověk zapomene, že byl apríl a už se chystá tady udělat stávku na protest zrušení tvýho blogu :D A to jsem si říkala, že se nachytat nenechám... ale když apríl byl včera - taky jsem se mohla podívat na datum vydání článku :-/ :D

    OdpovědětVymazat
  7. Si děláš srandu, ne? :DDDD Teda tohle jsou fakt blbý fóry!!! :D

    OdpovědětVymazat
  8. katka br ještě že jsem si uvědomila že byl april ale vyděsila jsi mě

    OdpovědětVymazat
  9. Haha, tak tohle se ti povedlo :D

    OdpovědětVymazat
  10. Hej počkej to teda nebylo vtipný, ani trochu, ani tak málo, že ti to musím napsat dokonce i až dneska!
    Hele, vážně... začala jsem propadat panice a melancholii, čím víc řádků jsem měla za sebou.
    Prosím, to... není hezký =D To bolelo!

    OdpovědětVymazat