úterý 1. července 2014

Připravte se...

... na zhruba dva týdny poněkud oemezeného provozu.

Někdo možná ví, že se nám nebezpečně přiblížil festival Masters of Rock. Někdo možná i tuší, že to je ten fesťák, kam už pěknejch pár let rok co rok jezdívám. A ano, je to přesně tak, jak tušíte - jedu tam i letos. A sice se na mobilu občas dostanu na net, ale, no... Rozhodně nebudu na mobilu psát ani články, ani povídky, jak jistě chápete.


Vážně jsem chtěla stihnout ještě něco sepsat než pojedu (nejdřív ne přímo na MoR, ale ke kamarádce, kam nejspíš taky nepotáhnu notebook, vzhledem k tomu, že budu už mít nehorázně těžkou a narvanou krosnu), ale zdá se, že vesmít má něco proti tomu. Asi si nějaká vyšší moc řekla, že vy to tu bez povídek v klídku zvládnete...

Prostě se stalo, že jsem měla dvě migrény v průběhu čtyřiadvaceti hodin, přičemž i po dobu těch čtyřiadvaceti hodin mi bylo prostě a jednoduše blbě a byla jsem ráda, že si můžu aspoň číst (a to jsem musela pár hodin lítat po Hradci, ehm), a na psaní jsem fakt neměla náladu ani myšlenky. Když přijdete o dva večery, kdy jste chtěli psát, plány jdou tak nějak samovolně do háje, pochopte. Takže, no... Vážně nevím, co tu během těch dvou týdnů, než se vrátím, najdete.

Snad ještě před odjezdem stihnu zveřejnit nějakou tu povídku, možná na dobu svojí nepřítomnosti aspoň tak dva, tři články nastavím, ale za nic neručím. Prostě netuším, co stihnu napsat, než pojedu. Upřímně, tak nějak se mi ani nechce psát nic, většinu dní teď trávím čtením a čučením na Doctora Who. Lenost je vážně hrozná věc a na nepsaní si člověk docela snadno zvykne. Měla bych se do toho zas pustit, ale, no... Prostě se nějak nemůžu dokopat.

Možná bych zase mohla začít psát literární deníček, až se vrátím. Ten mi vždycky pomohl kapku... no, kapku víc zlepšit výsledky. Zatím... Ale vždyť ono je jedno, že těch pár dní, než pojedu, budu psát jen trochu, že ano. Slibuju, že se pokusím, aby většina z tý trochy byla k použití na blog.

A to je ode mě pro dnešek všechno. Tenhle článek je tu jen proto, abyste v případě, že se tu toho v nejbližších dvou týdnech moc neobjeví, neměli obavy. Nejsem mrtvá, ne. Prostě jsem jen na Masters... =D

4 komentáře:

  1. Tak si to uži :)
    A nazbieraj nové nápady, podľa skúseností vravím, že s alkoholom to ide lahšie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po alkoholu leda tak usínám a rozhodně nedostávám nápady. =D Takže tahle metoda na mě rozhodně nezabere... =D

      Vymazat