pátek 21. června 2013

Houstone?

Máme tu problém.

Tedy, ovšem, nijak extrémně zásadní, ale stejně tu je.

Jak se zdá, Česká pošta tak TROŠKU pozdržela výtisky Radka. Z nakladatelství už odešly, ke mně zatím nedorazily. No, to se stane, že ano. Dnes podáte, časem dodáme, znáte to. Koneckonců, nikdo neslibuje, že do druhého dne dorazí balík, no ne?

Jen chci informovat vás pár, co jste si knížku zatím objednali (mezi námi, je vás vážně jen pár, copak chudáčka Radečka nikdo nechce?), že její dodání se asi zdrží víc, než jsem původně předpokládala. I kdyby výtisky dorazily v pondělí, nejsem si jistá, jestli to stihnu na poštu. Takže se uvidí, jestli je odešlu v úterý (kdy u nás ale mají otevřeno jen do jedenácti) nebo až ve středu. Jen abyste věděli.

I když, zatím mi na účet nedorazila žádná platba (až na jednu, která ale nebyla za oficiální objednávku), takže to, jak se zdržuje odeslání, není zas takovej problém. Mimochodem, trochu mě to znervózňuje. O někom vím, že platba přijde až po víkendu, od někoho zase (nejspíš) odcházela až dneska, takže hádám, že dorazí v pondělí, ale stejně tu přece jen ještě nějaká ta platba poletuje. Takže jestli jste snad posílali peníze třeba ve středu, tak se mi ozvěte, protože budu muset zjistit, proč je ještě nemám.

Díky za pozornost, konec hlášení.

P.S. Asi bych vás, co snad o objednání ještě přemýšlíte, měla upozornit, že máte čas zhruba do začátku července, jelikož od sedmého(/osmého) zhruba do sedmnáctého budu váceméně mimo internet a nebudu moct nic vyřizovat. Takže jestli se rozhoupete druhý týden v červenci, vaše knížka se hodně, hodně zdrží. Jen to tak říkám, ehm... 0=)

3 komentáře:

  1. Počkej, počkej! Můžu si ji předběžně zamluvit? Protože já ji fakt musím mít a nepřežila bych, kdyby na mě nezbyla. :( :D
    Takže prosím o jeden výtisk, vlastnoručně podepsaný, a k němu fotografii s věnováním! (Třeba něco jako... "Štěp, mé věrné čtenářce, která, i přestože nekomentuje všechna má díla, nevynechá jediný článek. Ze srdce Arvari.")
    Dobře, fotografii klidně vynech, hlavně ať pro mě zůstane alespoň jeden výtisk, prosím. :D
    Ještě ti napíšu do zpráv. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď bez obav, těch knížek mám v zásobě pořád přes čtyřicet, zbude na tebe zaručeně... ;) =D

      Vymazat
  2. Moc mě zaujal teď tvůj komentář u mě na blogu, určitě bych stála o elektronickou verzi tvé knihy. :) Můj e-mail je verunka525@seznam.cz .. Tak tam můžeš posílat, ráda si knihu přečtu a pak udělám na ni recenzi. :-)

    OdpovědětVymazat