pátek 20. září 2013

Recenze na Radka

Už je to nějaká chvíle, co jsem vydala svoji první knížku, jak víte. Bylo to vlastním nákladem, jak si patrně taky vzpomínáte. Od doby, co se tak stalo, na ni na blozích vyšlo hned několik recenzí. Sice jsem se na ně snažila odkazovat na facebookové stránce, ale teď si tak říkám, nebylo by lepší a praktičtější mít je pěkně pospolu, a navíc dát možnost si je přečíst těm, co snad facebook nemají. Takže... Tady to je. Recenze na moji prvotinu, shrnuté do jednoho článku.

Třeba vás některá z nich přesvědčí, pokud snad ještě váháte, jestli si knížku pořídit. Klidně můžete, ještě jich mám v šupleti přes dvacet. (Mimochodem, je to trochu úlet, říct o vydané knížce, že leží v šuplíku, ale... Ona tam FAKT leží!)

Tak, a teď už ten seznam recenzí...


Samozřejmě, že seznam budu doplňovat podle toho, jak budou recenze přibývat. Jestli jste snad na Radka recenzi psali, ale na seznamu se nevidíte, tak mi, samozřejmě, napište. Sice myslím, že jsem našla všechny recenze, ale možná se pletu. Takže se přihlaste a já vás na seznam přidám. Díky. =)

Pokud byste snad recenzi chtěli napsat, ještě pořád platí nabídka recenzní .pdf verze knížky. Jen se ozvěte na můj mail, který najdete v levém menu pod položkou 'Kontaktujte mě'. Nebojte, nekoušu.

A samozřejmě, že můžete omrknout i hodnocení na Goodreads nebo Databázi Knih. A můžete přidat i vlastní, budu jen ráda... =)

4 komentáře:

  1. Jaj, promiň, měla jsem toho hodně a zapomněla jsem na tebe...
    Knížka byla fakt dobrá, musím to napsat, pošlu ti to, snad ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě, ono to nijak zásadně nespěchá... =D Popravdě mi recenzi dluží dost lidí, ale většinou jsem se nějak vzdala naděje, že se jí dočkám...

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Nahoře v menu, pod obrázkem oný knížky, máš link s názvem 'KOUPIT'. Tam se přesně píše, co musíš udělat, abys ji dostala... ;)

      Vymazat