úterý 10. září 2013

Změna je život?

Jestli pomalu začínáte panikařit, že jsem se rozhodla to tu zrušit, přestěhovat se, nebo zrušit Patrika s Lukášem, zase poklidně přestaňte. O žádnou takovou tragédii nejde. Vlastně nejde o vůbec žádnou tragédii, jen o obyčejnou úvahu o změně designu.


Když jsem s tímhle blogem před pár měsíci začínala (víte, když jsem se 'přistěhovala' z blog.cz), nad tímhle designem jsem strávila pár dní. Stál mě to hodně nervů a testovacích verzí, ale nakonec jsem to zvládla. Faktem ovšem je, že s výsledkem jsem nikdy nebyla tak docela spokojená. Sice jsem měla veskrze pozitivní ohlasy, ale mně osobně se prostě nějak... nepozdává. A vlastně uź od chvíle, kdy jsem tenhle blog rozjela, přemýšlím o změně.

Potíž je v tom, že s grafickými programy zrovna dvakrát neumím. To, co tady vidíte, je vlastně vrchol mých schopností. Navíc nemám v téhle oblasti ani zrovna nejlepší představivost, a tudíž vlastně ani nevím, co bych chtěla vytvořit. A jako milý bonus naprosto neumím s HTML, což celou situaci ještě nepatrně komplikuje.

Hodil by se mi někdo, kdo s tím vším umí. Hodil by se mi někdo, kdo by mi pro blog vytvořil aspoň trochu unikátní vzhled. Něco, co mě bude charakterizovat. Základní uspořádání bych tu chtěla zachovat, organizace menu mi takhle vyhovuje, jde prostě jen o ten vzhled. Líbilo by se mi, kdyby v něm zůstala aspoň trocha duhy, nic víc nechci.

Tak co, našel by se tu někdo, kdo mi s tím dokáže pomoct? Nebo někdo, kdo bude mít aspoň pár tipů?

Nebo se vám tenhle design líbí a máte pocit, že bych ho měla zachovat?

Jsem otevřená všem názorům...

6 komentářů:

  1. Já nevím, mně vyhovuje - je správně duhový :D Ale rozumím ti, pokud s ním nejsi spokojená, vyměň ho. Na nás nezáleží, je to tvůj blog, a ty se stejně nakonec budeš muset rozhodnout, ne my.
    Jinak ti ale Ianužel nepomůžu, grafika a já si taky vůbec nerozumíme... a ono toho ostatně na blogspotu ani moc udělat nejde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou lidi, co s blogspotem právě umí zázraky. Já to bohužel nejsem. =D Ale vzhledem k tomu, že se zatím nenašel nikdo, kdo by mi s tím pomohl, a já sama ápady fakt nemám, hádám, že tahle duha zůstává...

      Vymazat
  2. No, moje znalosti HTML sice nejsou nulové, ale nestojí za řeč. Takže se omlouvám, s tím ti nepomohu.
    Jedna varianta by mohla být sehnat někde vyhovující krásný template a pak si ho už jen upravit podle svého, vybarvičkovat, vyCSSstylovat... Takových webů je mraky.
    Ale chápu, že to prostě nebude ono, nebude to úplně originální originál :D.
    Nejvíc mě mrzí, že při znalosti html se dá na bloggeru udělat... cokoliv. Doslova cokoliv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, to už mě taky napadlo, bohužel ale vážně nemám ani nápad, jak by to tu mělo vypadat. I tohle byla pro mě docela zabíračka. No, možná za pár let, až budu bohatá a slavná, někoho si na to najdu. Ehm, to je samozřejmě vtip... =D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Díky. =) Mně svým způsobem taky, ale nějak mi ten vzhled prostě nepřirostl k srdci. Ale nevím, co s tím...

      Vymazat