pondělí 22. června 2015

Letní (mini)SOUTĚŽ!

I když to tak venku možná nevypadá (dneska odpoledne jsem byla venku v jarní bundě a stejně mi nebylo dvakrát teplo), astronomické léto je tu. A to vám mimo jiné naznačuješ, že se tiše a nenápadně blíží konec školního roku. Což by mě asi těšilo poněkud víc, kdyby můj semestr neskončil už dávno, pravda, ale pro středoškoláky je to velmi důležitá informace.

Obě tyto okolnosti tak nějak volají po tom, abych k jejich oslavě uspořádala na tomhle blogu svoji první soutěž. (Dobře, a taky po tom volá fakt, že jsem se na ni chystala už víc jak rok zpátky, ale pak se mi poslední cena prodala a trvalo hodně dlouho, než jsem zařídila další.)


Tahle informace ve spojení s obrázkem, co máte před očima, vám asi dost jasně naznačuje, o co že se to bude hrát. Ano, bingo. Jeden (teoreticky) šťastný vítěz, který bude vybrán pomocí náhodného losu, ode mě dostane moji miniknížečku Radek (Mistr v komplikování vlastního života), přirozeně v podepsané variantě. Což, uznávám, není zrovna kdovíjaká výhra a rozhodně se to nedá srovnat s cenami v jiných soutěžích, ale... No, co jiného vám taky dát, že? Nicméně nenápadně doufám, že se najde někdo, koho i tahle drobnost naláká a rád si trochu zasoutěží.

Soutěž probíhá od 22. 6. do 30. 6. 2015.

A co že musíte udělat pro to, abyste mohli vyhrát?
  • mít doručovací adresu buď v České republice nebo na Slovensku
  • vyplnit povinné body formuláře, co najdete o kousek níže (bez toho to tak trochu nepůjde)
  • pokud chcete mít větší šanci na výhru, tak splnit i položky nepovinné (ale nemusíte, vážně)
  • jestliže vyhrajete, tak k tomu ještě do týdne odepsat na e-mail, ve kterém po vás budu chtít adresu

No, a to je asi zhruba všechno. Ale samozřejmě do mě neváhejte nenápadně kopnout, kdybyste v článku postrádali jakékoli informace. (A ano, to kopnutí si můžete započítat do bodu 'Say something nice' ve formuláři.) =D

A teď se už můžete pustit do vyplňování...

a Rafflecopter giveaway

20 komentářů:

  1. Pořád nad Tvou knihou uvažuji, třeba se na mě usměje štěstí. :-D
    (A sílu podpisu nepodceňuj!)

    OdpovědětVymazat
  2. Nah, že bych byla svině a napsala se tam taky? Vyhrát variantu na půjčování... :D Ne, dobře, spokojím se se svojí vlastní :3

    OdpovědětVymazat
  3. Já už jednu tvou knížku mám, ale klidně budu mít dvě. Jednu bych dala sestře nebo kamarádce, oběma se Radek líbil, ale svého jim nedám ani za nic. :D Má své malé místečko v mé malé knihovničce. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pch... Nepodceňuj sa :D Radeček je moja najmilovanejšia výhra ever <3

    OdpovědětVymazat
  5. Jeej :D dlhšie som nad tým rozmýšľala (aj Maťa ma prehovárala :D ) takže táto súťaž je úplne super :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tákže.. prečo by som mala vyhrať? Protože by som si veľmi chcela od teba prečítať túto knihu, ktorý každý chváli a mňa už štve, že ju nemám doma! :D Čiže skvelá šanca niečo vyhrať a vyhrať niečo skvelé, čo stále niekto chváli!
    PS: nepodceňuj sa! Nie každý sa môže pochváliť s vlastnou knihou. Čiže tvoja kniha je niečo super a myslím si, že je omnoho viacej cenná ako to, keď niekto proste kúpi niečo v obchode. Lebo toto si napísala ty :)

    OdpovědětVymazat
  7. Chci vyhrat, protoze sice jednoho Radecka s pritelkyni mame, ale rady bychom mely kazda sveho! Cteme ho vcelku casto a takhle bychom ho mohly mit kazda kdykoliv po ruce!:)) Petra a Katka

    OdpovědětVymazat
  8. O Radkovi som toho počula už veľa a samé chváli, preto som neváhala ani chvíľu sa do súťaže zapojiť. Neviem kedy a či by som sa ku knihe sama dostala, ale ak by sa mi pošťastilo a vyhrala by som ju, hneď by som si ju prečítala. ;)

    OdpovědětVymazat
  9. To jsem snad jediná, kdo knihu nezná? Když vidím ty komentáře, tak mě výhra láká ještě víc. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky se zapojuji. :) (Teda zapojila jsem se už včera, ale nechtělo se mi psát komentář. :D) Třeba se na mě usměje štěstí... nebo taky ne. :D

    OdpovědětVymazat
  11. To je miloučký bod, "say something nice". :D
    Tak jo, ačkoli jsem Radka nečetla, jsem si jistá, že to bude naprosto úžasná dechberoucí megastická super-čuper-úžasná nejlepší báječná nenapadají-mě-další-přívlastky kniha! Už se těším, až si ji přečtu! :D

    OdpovědětVymazat
  12. hele, něco hezkýho ti přece říkám relativně často, ne? :D sice ne tady, ale mezi dvěma monitody/šesti očima, ale říkám, no ne? ;) něco nového ke čtení by každopádně bylo fajn. ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Radeček bol veľmi podarený, no podarené by bolo hocičo, čo by si napísala... hoc aj príbeh o tvojich starých ponožkách :D

    OdpovědětVymazat
  14. Mám říct něco hezkýho? Tak fajn. [:
    Předně ale musim říct, že jsem ti na tu fb otázku dala odkaz rovnou na profil, protože lidí s mým jménem je celkem hromada, takže pro jistotu...
    A pak tu mám pár věcí.
    1) Jsi moje nejvíc nejoblíbenější blogerka, protože píšeš skvělý povídky (když nemám co dělat, tak si je čtu pořád a pořád dokola, protože obzvlášť některý jsou *spokojenej vrnící zvuk* a ty postavy jsou vážně realistický, až si občas říkám, že některý situace jako bys opsala z mýho a přítelova života) a dostala jsem se přes tebe k pár dalším blogům. Což vedlo k menšímu naštvání, když jsem zjistila, že třeba Nevyléčitelná optimistka neodpovídá na komentáře (viděla jsem na jejím blogu hřiště z našeho města), ale co už.
    2) S postupem času jsem tak nějak začala chápat tvoji... obsesi zrzkama (není obsese moc silný slovo?). Jednu dobu jsme se s kamarádem triumfovali, kdo pošle hezčí. A ačkoliv jsem jistou dobu zrzky nesnášela, poté, co jsem šla sama na zrzavo, už mi přijde, že mi na hlavu nic jinýho nesedí tak dobře.
    3) Pořád tak nějak nemám jasno ve své orientaci, a ty krásně ukazuješ, že vlastně není potřeba to řešit.
    4) Už jsem se zmínila o tom, že se biju do hlavy, že jsem tě neposlechla a neposlechla (to je ale spojení, co?) si Alice dřív? Uznávám teda, že mám nejradši Poison (a vždycky až vlhnu, když na začátku začně zpívat), ale i ostatní jsou... ugh.
    5) Radka jsem měla půjčenýho od kámošky a potřebovala bych si ho přečíst ještě asi tak 10x (nedělám si legraci, vážně jsem schopná oblíbený knížky číst pořád a pořád dokola, až některý pasáže umim nazpaměť) a jestli se nemýlím, četla jsem tady na blogu něco o pokračování (nebo nový knížce, to už vyjde skoro nastejno) a mám vážně zbytečně moc místa v polici, takže novej knižní přírůstek by se hodil. (Nejsem barbar, co nemá knížky, jenže zas nemám až tolik místa, abych mohla mít všechny svoje u sebe, takže jsou u ségry v mým bejvalým pokoji, případně u bábi z dob, kdy jsem tam byla nastěhovaná, a taky všude možně po baráku.)
    6) Jo a taky jsem kvůli tobě napsala svou úplně první dialogovku. Neříkám, že za něco stojí, protože moje psaní obecně nestojí za nic, ale stejně... se mi líbí asi nejvíc z toho všeho, co jsem kdy napsala. (A vůbec to není proto, že mi pár lidí řeklo, že ty postavy jsou vážně uvěřitelný a že jsem i celkem dobře popsala, jak by se chovaly ve skutečnosti.)
    No, takže to je asi všechno, ale já si určitě (moožná) ještě na něco vzpomenu a zaspamuju ti to tady.
    (Taky ti připadá, že bych svoje věty měla rozdělovat tečkama, a ne čárkama? A že používám zbytečně mnoho závorek? A už jsem málem napsala žárovek, je to se mnou špatný.)

    OdpovědětVymazat
  15. Radka už jsem četla a moc se mi líbil (dřív nebo později se o něm zmíním i na blogu), ale přesto se zúčastním, protože bych chtěla potěšit sestřičku, která zbožňuje knihy s homosexuální tematikou. A tobě přeji, aby se ti co nejlépe psalo a dočkala ses další vydané knihy, třeba i oficiálně. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Radka som ešte nečítala (bohužial) no chystám sa na to od doby kedy ešte nebol "knižka" ale len "něco píšu" :D na blogu som prečítala všetky mini poviedky a zamilovala som si ho :)

    OdpovědětVymazat
  17. Wau ! Tedy koukám. Celkem hodně lidí se zapojilo. Jsme moc ráda, že jsi udělala soutěž a jsem zvědavá kdo bude ten šťastný výherce! :) Moc ráda čtu tvůj super blog!! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tvoja súťaž ma veľmi potešila. :) Po Radkovi smutne pozerám už nejaký ten čas, lebo si ho chcem strašne prečítať, ale doteraz som sa k nemu nemala ako dostať... Teraz len musím veriť, že sa mi ho podarí aj vyhrať. :)

    OdpovědětVymazat
  19. JAK jsem tenhle článek mohla přehlédnout!? :D O koupi už uvažuji nějaký čas (a poslední asi měsíc mi to úplně vypadlo, stydím se TT.TT), takže jdu do toho. 3:D

    OdpovědětVymazat